Despre Noi

Cine suntem ?

Avand experienta în domeniul instalatiilor casnice si industriale, NITURO IND sta la dispozitia clientilor celor mai exigenti. Profesionalismul companiei, calitatea serviciilor, a produselor si, nu în ultimul rând, preturile competitive, sunt o cheie a succesului nostru.

Echipa NITURO IND are si respecta proceduri clare de lucru avand implementat un sistem de management al calitatii integrat care asigura un nivel ridicat al serviciilor oferite.
Punem foarte mult accent pe creterea nivelului de pregatire teoretic si practic al tuturor angajatilor, compania bucurându-se astfel de aprecierea clientilor si colaboratorilor actuali.
Suntem convinsi ca si dumneavoastra vei fi pe deplin multumiti de serviciile noastre!

Cu ce ne ocupam?

Instalatii termice

Asiguram, intr-un mod profesional, montajul si punerea in functiune pentru orice tip de instalatii termice domestice sau industriale, echipate cu cazane murale sau de pardoseala pana la 400kW ce functioneaza cu oricare din urmatorii combustibili: gaz metan, gpl, combustibil solid, energie electrica.

Centrale termice si sisteme de automatizare pentru termoficare

NITURO IND este distribuitor autorizat pentru marcile: Viessmann, Danfoss, Immergas. Pentru acestea asiguram servicii de vanzare, garantie si post-garantie.

Instalatii de termoficare

Compania NITURO IND este singura companie din Craiova, a carei echipa de management are o mare experienta in domeniul instalatiilor de termoficare, avand la activ 17 puncte termice urbane modernizate si complet automatizate.

Instalatii de utilizare gaze naturale

Executam instalatii de utilizare gaze naturale, verificari tehnice periodice (2 ani) si revizii tehnice (10 ani).

Service si VTP

Cu ajutorul echipei noastre de specialisti, oferim activitati de service si verificari tehnice periodice, pentru orice marca de centrala termica cu putere utila de pana la 400kW.

Autorizari

isciranreviessmann

90011400118001  

Meet The Team